O nama

Mali šareni svijet je obrt za kreativne usluge u kojem svakoga dana vrijedno izrađujemo vezice za dudice, gricke za zubiće, narukvice, okvire za slike i razne druge prigode, privjeske za ključeve i ostalo.

Posebna pažnja se odnosi na materijal te se iz toga razloga za izradu vezica koristi  BPA free silikon i materijal kojeg je FDA odobrila, što znaći da poštuje sve internacionalne standarde. Satenski konop debljine 1,5 mm ne može puknuti te čini vezice čvrstima a dupli čvor na kraju onemogućuje prolazak perlice. Prema europskim stanardima vezice su maksimalne dužine 22 cm.

Obratite nam se s potpunim povjerenjem.
Dobrodošli u naš Mali Šareni Svijet!

Ručno rađeno

Personalizirano

Kvalitetno

Sigurno

Mali dio naših pohvala

Komunikacija perfektna, same riječi pohvale na ljubaznosti i brzom odgovaranju. Što se tiče okrugle grickalice i vezice za dudu (cijela akrilna) suprug i ja smo o du šev lje ni! Zaista! Ok, istina je da prekrasno sve izgleda na slikama, ali uživo je dojam još bolji. Jedva čekamo da nam dođe curica na svijet pa da isprobamo sve

Sara Knežević Žeruk

Odlična usluga, brza isporuka i sve preporuke

Jeni Dessardo - Smolčić

Jako ugodno iskustvo, efikasan dogovor, brza izvedba i isporuka. Proizvod je kvalitetan i upravo onakav kakav sam htjela. Moje tople preporuke

Nessa Tasartir

Brz dogovor. Izrada i slanje jos brzi. a o stvarcicama da ne pricam. Savrseno nema mane preporucit cu Vas svakako svojim prijateljima. Hvala jos jednom hvala.

Kristina Prka

Same pohvale za vezice koje su izuzetno kvalitetne i predivne! Brz dogovor, isporuka. Svakako preporučujem!

Kristina Kusić