Vezice za dude

Vezice s akrilnom kopčom i slovima

Vezice za dudice s akrilnom kopčom maksimalne su duljine 22 cm. S obzirom da se za izradu koriste akrilne kopčice i akrilna slova u veličini od 10mm ove vezice su prikladnije za tek rođene bebe kao i za jasličare/vrtičare zbog svoje lakoće i manjih dimenzija.

Silikonske vezice

Glavni proizvod u našem Malenom Šarenom Svijetu su svakako silikonske vezice. Silikonske kuglice kao i motivi izrađene su od najkvalitetnijeg silikona. Bez štetnih tvari, bez olova/BPA te bez mirisa. Silikonska slova veličine su 12mm. Za izradu se koristi satenski konop od 1,5mm koji je dovoljno čvrst i ne puca a na kraju vezice se veže dupli čvor koji onemogućuje prolazak perlica. U ponudi imamo preko 25 različitih motiva kao i šaroliku paletu boja.

Kako bi dudica bila uvijek na sigurnom naruči i ti personaliziranu vezicu za dudicu!

Vezice za dude

Glavni proizvod u našem Malenom Šarenom Svijetu su svakako silikonske vezice. Silikonske kuglice kao i motivi izrađene su od najkvalitetnijeg silikona.

Vezice za dude s grickom

One su veoma praktične jer se mogu kopčicom zakačiti za odjeću bebe i uvijek su pri ruci kako bi olakšale bolne desni prilikom nicanja zubića.

Okrugle gricke

Izrađuju se od mekanog silikonskog materijala, olakšavaju bol kod nicanja zubića. Silikon je bez štetnih tvari – BPA free/LATEX free/PVC free što znači da je 100% siguran za žvakanje.

Posteri

Posteri se izrađuju na kvalitetnom 170 g/m2 premaznom mat papiru na laserskom pisaču u formatu 30×40 cm.
Svi posteri isporučuju se bez okvira. Slike su ilustrativnog karaktera.

Okviri za rođenje

Personalizirani okviri s podacima o rođenju se izrađuju u A4 formatu. Okvir se može naručiti u bijeloj ili crnoj boji a sami vizual birate sami prema nekoliko izrađenih predložaka.

Okviri za slike

Za izradu okvira koristi se okvir veličine 23x23 cm s udubljenjem te staklom na prednjem dijelu. Idealan su personalizirani poklon za babinje i rođenje. 

Setovi

Svi naši proizvodi mogu se kombinirati prema Vašim željama i potrebama. Možemo kombinirati (vezice, gricke, okvire, tenisice za bebe, privjeske, personalizirane okvire).

Privjesci za ključeve

Za izradu privjesaka za ključeve koristimo metalne alkice raznih oblika sve ovisno o Vašim željama. Slova su akrilna, veličine 10mm a perlice i motivi silikonski. 

Tenisice za bebe

Mali Šareni Svijet nudi i Baby star tenisice za nehodače u veličini od 0-6 mjeseci (11cm). U ponudi imamo čak 12 boja a ime stavljamo na same vezice.

Trakice za kosu

Obujam same trakice je 38cm i kad se rastegne dođe do 48cm pa se naše trakice mogu nositi od rođenja do otprilike 10 mjeseci. U ponudi imamo 8 boja.

Tregeri s mašnicom

Tregeri i mašnice dolaze u kompletu te se mogu koristiti od rođenja do treće godine života. Dostupni u 6 boja.

HITNA IZRADA - 10,00 kn (1,33€) po artiklu

POŠTARINA ZA UPLATE NA RAČUN: 15,00 kn - 35,00 kn (1,99€ - 4,65€) ovisno o veličini/gramaži

Želite naručiti unikatni poklon za Vaše najmilije?

kontaktirajte nas već danas